Udtalelser

"Mai har været en rolig, omsorgsfuld og tillidsvækkende terapeut. Hun har hjulpet os med at synliggøre vores mønstre og arbejde med dem. Det har skabt en større åbenhed og forståelse i vores forhold. Vi er blevet bedre til at håndtere vores konflikter og have omsorg for hinanden, når de opstår.
Vi har også fået en større bevidsthed om, hvad vi hver især har med os og forstår også bedre, hvordan det påvirker vores dynamik.


Noget der var vigtigt for os var, at Mai havde forståelse for, at der også i dynamikken mellem terapeut og klienter kan opstå misforståelser, som det kan være nødvendigt at italesætte. Det skabte ligeværdighed i samtalen og styrkede tilliden.

Vi kan varmt anbefale Mai som parterapeut".

Par i 30'erne.

"Mai er en helt fantastisk og empatisk terapeut, som har hjulpet mig helskindet ud af en rigtig svær livskrise. Hun præsenterede ikke bare et hurtigt “fix” - for det findes ikke. Derimod skabte hun et trygt rum og lærte mig at rumme og leve med mine udfordringer.

I stedet for at leve i et dybt hul har jeg nu lært at bruge min personlige krise som brændstof til en ny start. Det er jeg dybt taknemmelig for.
Bedste anbefalinger herfra!"

Michael Andersen

"Jeg er meget glad for at komme hos Mai. Hun er meget nærværende og dygtig til at iværksætte reflektion hos mig. Jeg føler mig til alle tider tryg og kommet i møde, når noget kan være svært at tale om. Det er en stor kvalitet og kompetence".

Kvinde, 29 år