Vi får servicetjek af bilen og tænderne - hvorfor ikke af parforholdet?

Omtrent en gang om året sender vi bilen til serviceeftersyn på værkstedet. Og med cirka samme frekvens lægger vi os - omend lidt modvilligt - i tandlægestolen og får gennemgået tandsættet og udbedret diverse fejl og mangler.

Alt det gør vi ikke fordi, det er specielt morsomt, men fordi vi inderst inde ved, at det gavner på den lange bane. Det koster en god sjat penge, men vi ser det som en fornuftig investering - en fremtidssikring.

Mange tænker nok parterapi som en nødløsning, hvis forholdet er i dyb krise - en sidste redningsplanke. Det kan det være. Men ikke nødvendigvis. Det kan derimod være et rum, hvor I (gen)finder et nærvær, som måske er gået tabt i hverdagens Aula, leverpostejsmadder og personlige træningsmål. Et rum, hvor tiden er jeres, og hvor I sammen kan få ny energi til igen at prioritere jeres forhold.

Derfor tilbyder jeg et Par-tjek, hvor I får tre sessioner, men kun betaler for to. Der er naturligvis grænser for, hvor meget man kan nå på tre sessioner. Her får I mulighed for at undersøge, om I stadig sender på samme frekvens - eller om antennerne skal justeres lidt.

Som parterapeut oplever jeg, at når mine klienter får tid og rum til at sætte ord på deres behov og længsler, føler de sig ofte mere forbundet, både med dem selv og med hinanden. Og det er følelsen af forbundethed, der kan bære jer igennem et langt liv sammen. Uden at karosseriet ruster under jer.

Kontakt mig for en gratis og uforpligtende forsamtale på mai@terapi-for-livet.dk eller 4230 6763.